Anbefaler alle å prøve elsykkel

Vi har snakket med vår tidligere kunde Mathilde, som nå nyter varmere dager i Bordeaux. Hun er en av de som har funnet seg til rette i sin nye livsstil.

«Jeg elsker følelsen av å sykle.»

Mathilde hadde lyst på elsykkel i mange år. Med Joule fikk hun endelig muligheten til å teste det ut, uten å gjøre en stor investering.

Det er nemlig ikke bare lett å kjøpe en elsykkel: Skal man ha en god og pålitelig modell kan det bli ganske dyrt. «Dessuten er det lurt å ha prøvd sykkelen før man kjøper», anbefaler Mathilde.

Mathilde beskriver elsykkelopplevelsen som gøy;

«Man kommer fortere frem, og kan ha med seg mer bagasje enn på vanlig sykkel.»

I tillegg bruker man mindre tid, energi og penger på parkering – en av flere grunner til at Mathilde har en drøm om å bytte ut bilen med elsykkel.

«Å parkere i Oslo er dyrt og det kan være stressende å finne parkeringsplass. Ofte kan man kun parkere to timer av gangen.»

Mathilde legger til at det også er mange helsemessige fordeler ved å sykle fremfor å kjøre bil. Man kommer seg ut og blir mer aktiv i det daglige.

Med elsykkel kan man ifølge Mathilde «suse avgårde i opptil 150 km på én sykkeltur». Dette gjør at elsyklister kan komme seg på lengre turer og enkelt utforske nærområdet sitt.

Mathilde anbefaler elsykkelabonnement til alle, uansett alder og fysikk.

Elsykkel kan gjøre at hverdagskabalen løser seg.

Ikke alle helter bærer kapper, men kanskje de kan suse rundt på to hjul?

 • 1. Spar penger

  Spar penger ved å la bilen stå, og ved å leie i stedet for å eie. Hos oss får du inkludert service, tyveriforsikring, vinterdekk og en sikker lås.

 • 2. Fleksibilitet i hverdagen

  Kom deg lett og effektivt fra sted til sted!

  Med elsykkel får du mange muligheter til parkering og unngår rushtrafikken. 

 • 3. Bidra til et bedre miljø

  Transportmiddelet du velger er et av de viktigste miljøvalgene du tar. Har du en elsykkel på lur, blir det enklere å ta bærekraftige valg!

 • 4. Bedre helse

  Frisk luft og mosjon i hverdagen gjør godt for både kropp og sjel. Selv med litt ekstra drahjelp i bakkene vil det være fordeler å hente!

 • 5. Oppdag nærmiljøet

  Utvid din radius! Bruk elsykkelen til å oppleve mer av byen og nærområdet. Det er flere gjemte skatter du får med deg hvis du setter ned farten.