Hei👋 Vi er Joule

Verden trenger helt nye mobilitetsløsninger for å nå de ambisiøse bærekraftsmålene. Vi i Joule er stolte av å være med på å skape den fremtiden. 

For å gjøre det enkelt å bruke elsykkel tilbyr Joule elsykkel på abonnement. Både service, sykkellås, tyveriforsikring og vinterdekk er inkludert. 

Joule er et norsk selskap som er eid av Sporveien AS.

Tjenesten er tilgjengelig i Oslo og omegn, men vi tenker stort – vil du ha Joule til ditt nabolag, send oss en e-post så tar vi det med i vurderingen!

Joule uttales «hjul», som i «sykkelhjul», og er også en måleenhet for energi. I Joule-teamet får vi energi av å bidra til en mer bærekraftig fremtid og en aktiv livsstil!

Verdiene våre speiler hvem vi er og vår visjon for fremtiden:

  1. Bærekraft - vi bidrar til visjonen om et bilfritt byliv. I tillegg har vi en forretningsmodell som er basert på vedlikehold, som resulterer i høyere utnyttelsesgrad for hver elsykkel.
  2. Likeverd - vi ønsker at alle skal få en behagelig reise inn en ny grønn æra! Joule brenner for å øke tilgjengeligheten for elsykkel, og mener at alle fortjener en like god opplevelse.
  3. Integritet - vi har troen på samarbeid! Det å kunne stole på hverandre er en forutsetning for å lykkes med delingsøkonomien som Joule er basert på.
  4. Nysgjerrighet - vi jobber innovativt med mobilitetsløsninger for fremtiden og forsøker stadig å bli bedre!

Vi ønsker alle nye kunder velkommen, og alle eksisterende kunder en god tur!😊