Hei👋 Vi er Joule

Verden trenger helt nye mobilitetsløsninger for å nå de ambisiøse bærekraftsmålene. Vi i Joule er stolte av å være med på å skape den fremtiden. Fra våre lokaler i Nydalen baner Joule vei for neste generasjons mobilitet.

For å gjøre det enkelt å prøve og bruke elsykkel tilbyr Joule abonnement for elsykkel. Forsikring, service, sykkellås og vinterdekk er inkludert i abonnementet. Ikke minst så tilbyr vi personlig kundeservice så du alltid føler at vi hjelper deg ta vare på elsykkelen. 

Joule er et norsk selskap som er eid av Sporveien AS.

Foreløpig er tjenesten kun tilgjengelig i Oslo og omegn, men vi tenker stort – vil du ha Joule til ditt nabolag, send oss en e-post så tar vi det med i vurderingen!

Joule uttales «hjul», som i «sykkelhjul», og er også en måleenhet for energi. I Joule-teamet får vi energi av å bidra til en mer bærekraftig fremtid og en aktiv livsstil hos våre kunder.

Verdiene våre speiler hvem vi er og vår visjon for fremtiden:

  1. Bærekraft - vi bidrar til visjonen om et bilfritt byliv. I tillegg har vi en forretningsmodell som er basert på vedlikehold, som resulterer i høyere materiell utnyttelsesgrad.
  2. Likeverd - vi ønsker at alle skal få en behagelig reise inn en ny grønn æra! Joule brenner for å øke tilgjengeligheten for elsykkel, og mener at alle fortjener en like god opplevelse.
  3. Integritet - vi har troen på samarbeid! Det å kunne stole på hverandre er en forutsetning for å lykkes med delingsøkonomien som Joule er basert på.
  4. Nysgjerrighet - vi jobber innovativt med mobilitetsløsninger for fremtiden og forsøker stadig å bli bedre!

Vi ønsker alle nye kunder velkommen, og alle eksisterende kunder en god tur!😊