Hei👋 Vi er Joule

Joule er et norsk selskap som er eid av Sporveien AS. Siden etablering i 2022, har vi utviklet oss til å bli en solid aktør innen elsykkelmarkedet, og er i dag en Giant-sertifisert elsykkelforhandler med eget verksted. 

Har du noen gang ønsket å gjøre verden litt bedre? Det er grunnen til at vi startet Joule!
For å nå bærekraftsmålene trenger verden nye løsninger for mobilitet. Vi vet at 6 av 10 elsykkelturer i Norge erstatter reiser med bil – så jo flere som elsykler, jo grønnere blir byene!🚴‍♀️🌳

Elsykkel er etter vår mening en fantastisk oppfinnelse. For å senke terskelen slik at flere tester elsykkel, tilbyr vi et prisgunstig alternativ til å kjøpe elsykkelen selv; elsykkelabonnement. 

Målet vårt er å skape den beste elsykkelopplevelsen for våre abonnenter, gjennom å levere tjenester og produkter med god kvalitet. Med elsykkelabonnement fra Joule får du tilgang til elsykkelen du ønsker deg, i tillegg til forsikringsgodkjent lås, vinterdekk, service og tyveriforsikring. 

Joule uttales «hjul», som i «sykkelhjul», og er også en måleenhet for energi.
I Joule-teamet får vi energi av å bidra til en mer bærekraftig fremtid og en aktiv livsstil!

Verdiene våre speiler hvem vi er og vår visjon for fremtiden:

  1. Bærekraft – vi bidrar til visjonen om et bilfritt byliv. I tillegg har vi en forretningsmodell som er basert på vedlikehold, som resulterer i høyere utnyttelsesgrad for hver elsykkel.
  2. Likeverd  vi ønsker at alle skal få en behagelig reise inn en ny grønn æra! Joule brenner for å øke tilgjengeligheten for elsykkel, og mener at alle fortjener en like god opplevelse.
  3. Integritet  vi har troen på samarbeid! Det å kunne stole på hverandre er en forutsetning for å lykkes med delingsøkonomien som Joule er basert på.
  4. Nysgjerrighet  vi jobber innovativt med mobilitetsløsninger for fremtiden og forsøker stadig å bli bedre!